Zen aan de Semois (B)

Dolce Vita Oostende (B)

Strandloper Kamperland (NL)

Wolfsven

Bospark ’t Wolfsven Lodge Wellness (NL)

Onze site geeft jou de nodige informatie en inspiratie voor een heerlijk verblijf in onze vakantiewoningen te Oostende aan de Belgische kust, in Vresse-sur-Semois in de Belgische Ardennen, in het zonnige Zeeland en in onze boslodge op de Strabrechtse heide.

Ons verhaal

Ons verhaal start wanneer we onze passies willen delen met anderen. We zijn twee natuurliefhebbers en vertoeven graag in alle rust en stilte op plaatsen waar we het drukke leven even achter ons kunnen laten. Natuurlijk zonder het comfort achterwege te laten. Je bent ten slotte op vakantie om samen te genieten en te ontdekken.

En nog steeds ontdekken we op vakantie in één van onze vakantiewoningen de eenvoud en de schoonheid van onze natuur. En laat dat nu ook net zijn dat we met jou willen delen !

Van zee tot bossen

Er zijn eigenlijk twee grote types vakantiegangers. Degene die graag het geruis van de zee horen, het zand tussen hun tenen voelen, het zonnekloppen of terrassen bezoeken. En er zijn degenen die graag in de frisse bossen wandelen, wilde dieren spotten, bergen beklimmen en naar de stilte luisteren.

Met onze vakantiewoningen combineren we de twee types. Enerzijds Dolce Vita en Water Village en anderzijds Zen aan de Semois en Mierlo. Welk type ben jij en waar gaat jouw voorkeur naartoe ? Verras jezelf en ontdek snel onze unieke vakantiewoningen !

Placeholder
Placeholder

Lastminutes & promoties

Geregeld hebben we promoties of last-minute campagnes. Hou dus onze website goed in de gaten of volg ons op Facebook of Instagram. Zo ben je steeds op de hoogte van de laatste nieuwtjes of specials !

Onze gasten aan het woord

Onze eerste keer hier in Vresse sur Semois, wat hebben we genoten van de mooie omgeving en rust. Na een lange wandeling thuis komen in een warme, authentieke en knus huisje maakte het compleet. We kijken er naar uit om terug te komen, maar nu brengen we onze viervoeter ook mee!

PN – 08/01/2023

Wij hebben een geweldig verblijf gehad in jullie mooie en goed uitgeruste appartement te Oostende. Genoten van alles wat Oostende en jullie appartement ons te bieden heeft. Wij komen zeker nog terug en verheugen er ons nu al op.

HG – 21/10/2022