Over ons

Hoe het allemaal begon

Hey, we zijn Sheila en Chris en we stellen ons kort aan jullie voor. We zijn een 15 jaar actief met het verhuren van onze vakantiewoningen. Initieel zijn we van start gegaan met onze chalet in Laforêt (B) in de Belgische Ardennen. Sheila heeft ook een sterke band met de zee en na een aantal jaren hebben we het vakantie appartement in Oostende (B) gekocht. Via een koop advertentie van Roompot in een krant zijn we overgegaan tot de aankoop van een bungalow in Kamperland (NL) en een paar jaren later is onze boslodge in Mierlo (NL) erbij gekomen. Onze vakantiewoningen zijn nog steeds een bron van ontspanning en heerlijk om tot rust te komen. We hopen dat jullie er, net zoals wij zelf, een fijne tijd mogen beleven !

Wat hebben we te bieden?

Waarom kiezen voor HolidaysinBelgium ?

Onze vakantiewoningen zijn gelegen op een ruime en rustige locatie. Ze zijn voorzien van alle moderne comfort en er zijn heel veel ontspanningsmogelijkheden in de buurt. We houden van de natuur en dus kijken we ook bewust naar een groene omgeving in een duurzaam kader. Onze vakantiewoningen zijn in privé bezit en worden in die zin dan ook ingericht; we gaan dus vooral voor een inrichting waar we ons goed bij voelen. We zorgen voor extra faciliteiten zoals lakens, badlakens, keukenhanddoeken enz.

Last but not least houden we onze prijzen budget vriendelijk en overzichtelijk zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Want vertrouwen en respect staan bij ons hoog op de lijst.

Alvast van harte welkom !